Programe/proiecte la nivel de şcoală

Proiect educațional “Să vorbim despre Eminescu“

Elevii Școlii Gimnaziale nr.8 au cinstit memoria marelui scriitor Mihai Eminescu, s-au apropiat încă o dată de operele acestuia, au recitat, au cântat și au interpretat artistic câteva dintre cele mai cunoscute creații ale sale.

Programe/proiecte la nivel judeţean

Proiect educațional “Tradiții și obiceiuri la români“

Pentru a întâmpina sărbătoarea Crăciunului, elevi ai claselor a VI-a B, a VII-a A și B, i-au colindat pe elevii Școlii Gimnaziale ,, Váradi József” din Sfântul Gheorghe, județul Covasna. Această vizită reprezintă prima activitate a proiectului interjudețean ,,Tradiții și obiceiuri la români”, prin care se urmărește valorizarea și păstrarea tradițiilor populare, precum și identificarea interferențelor culturale zonale.

Tot în cadrul acestui proiect, în data de 5 aprilie 2023 i-am avut oaspeți pe elevii Școlii Gimnaziale ,, Váradi József” din Sfântul Gheorghe, județul Covasna și pe cei ai Școlii Gimnaziale Secăria, județul Prahova, alături de care am desfășurat activități care au vizat cunoașterea semnificației sărbătorilor Pascale, precum și a unor obiceiuri specifice.

Activități Decembrie 2022

Activități Aprilie 2023

Programe/proiecte la nivel naţional

Nimic de afișat!

Programe/proiecte la nivel european

Nimic de afișat!

Parteneriate încheiate în cadrul proiectelor/programelor

la nivel judeţean

  • Nimic de afișat!

la nivel regional

  • Nimic de afișat!

la nivel national

  • Nimic de afișat!

la nivel european

  • Nimic de afișat!
error: Conținutul este protejat și nu poate fi copiat !!!