Deschiderea anului scolar 2023-2024

Plin de emoții, de bucurie, de culoare, de recunoaștere a meritelor și de speranță pentru reușite într-un mediu competitiv și valoros!

Mult succes tuturor!

Săptamâna antibullying

În perioada 13-17 noiembrie, cu toții, indiferent de vârstă, elevi și dascăli, ne-am dedicat Săptămânii Antibullying.

Luni, cu ocazia Zilei Internaționale a Bunătății, am conturat liste cu fapte bune pe care ne-am străduit să le realizăm. Bilețelele anonime au adus zâmbete și bucuria de a fi împreună.

Marți, am continuat distracția și am îmbrăcat șosete ciudate, transmitând mesajul că suntem TOȚI unici și diferiți, iar respectul pentru diversitatea fiecăruia este fundamental.

Joi, pe 16 noiembrie, am promovat toleranța, iar mesajele colorate care încurajează prietenia, bunătatea și sprijinul pentru cei în nevoie s-au împletit în ghirlande.

Am încheiat săptămâna prin realizarea celui mai lung, mai colorat și mai puternic lanț al prieteniei, care a cuprins întreaga școală, demonstrând că suntem uniți și hotărâți să spunem „Împreună Stopăm Bullying-ul!”

Săptămâna fructelor și legumelor

„Săptămâna fructelor și legumelor”, prima activitate de voluntariat în cadrul SNAC, a îndreptat anul acesta darurile elevilor noștri către Asociația „Dăruim din suflet” și către Parohia ortodoxă Veneția de Sus.

Le mulțumim tuturor elevilor și îndrumătorilor lor pe acest drum al grijii pentru binele aproapelui!

#faptebune

Ziua curăteniei

Asociatia Tot Mai Verde și Let’s Do It, Romania! ne-au oferit sâmbătă pretextul unei zile minunate petrecute în natură într-un scop nobil: Păstrarea curățeniei!

Cu mare bucurie, am observat că pe Dealul Melcilor a fost mai curat decât anul trecut!

Oamenii Brașovului au mai mare grijă de natură!

Mulțumim claselor implicate: VB, VE, VIIB, VIIIA

Ziua internațională a limbilor

Ziua Europeană a Limbilor marchează un moment de conștientizare a diversității lingvistice care ne face să apreciem alteritatea și în limbaj!

Pe 26 septembrie 2023, elevii școlii noastre au fost entuziasmați să creeze și să celebreze această zi festivă a tuturor celor care vorbesc sau apreciază rolul limbilor străine, sub îndrumarea profesorilor, oferindu-ne tuturor un moment multilingvist și internațional.

1 Decembrie 2023

„Frumoasă țară pe care am văzut-o întregită, a cărei soartă mi-a fost îngăduit să o văd împlinită, fii tu veșnic îmbelșugată, fii tu mare și plină de cinste, să stai veșnic falnică printre națiuni, să fii cinstită, iubită și pricepută!” – Regina Maria.
Sărbătorind UNIREA, cei mici au cântat cu tot sufletul străbunilor și urmașilor deopotrivă! Iar cei mari au emoționat prin gândurile realiste și puternice ale iubirii de neam, arătându-ne nouă tuturor că Speranța o clădesc prin Curaj, Cinste și Credință!
La mulți ani, români!

error: Conținutul este protejat și nu poate fi copiat !!!